Аналіз динамики оперативної обстановки в країні з використанням можливостей системи оперативного інформування МВС України - Кудінов, Вадим Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
У статті проведен аналіз оперативної обстановки в Україні з використанням можливостей системи оперативного інформування керівництва Міністерства внутрішних справ.