Виток інформації через накопичувач на жорсткому магнитному диску - Коженевський, Сергій Романович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядаються питання витоку інформації з накопичувача на жесткому диску. На базі аналізу щодо витоку інформації надаються рекомендації по підвищенню захищенності накопичувані в на жостких дисках та надійного знищення інформації.