Сведение нелинейного взаимнооднозначного преобразования в нолях Галуа к системе алгебраических уравнений для решения задачи рандомизации сообщений - Васюков, Ігор Васильович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Аналізується та розглядається підвищення криптостійкості систем, які використовують блокові шифри, з попередній рандомізацією повідомлення.