Захист інформації від атак з інтернет - Овсянніков, Вячеслав Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядаються питання захисту інформації від несанкціонованного її отримання та захисту від атак з Інтернету, Даються рекомендації щодо підвищення захищенності автоматизованих робочих місць.