Термоелектричні та термооптичні властивості високодиспергованих сорбентів для систем захисту інформації - Настрадін, Володимир Петрович; Охріменко, Олександр Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Термоелектричні та термооптичні властивості високодиспергованих сорбентів для систем захисту інформаціїінформації