Оптимальна фільтрація в задачах автономної навігації - Азарсков, Валерій Миколайович; Блохін, Леонід Миколайович; Держак, Сергій Володимирович; Кошова, Лариса Олександрівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Оптимальна фільтрація в задачах автономної навігації.