Модель процесу функціонування специфічних інформаційних систем і розподілу ймовірностей його станів - Корнійчук, Май Тихонович; Присяжнюк, Анатолій Іванович; Совтус, Інна Кузьмівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Модель процесу функціонування специфічних інформаційних систем і розподілу ймовірностей його станів.