Методологічні основи побудови інтелектуальних засобів управління захисними механізмами в інформаційних системах - Самохвалов, Юрій Якович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2001)
Методологічні основи побудови інтелектуальних засобів управління захисними механізмами в інформаційних системах.