Спосіб вводу і динамічного аналізу графічної інформації в ПЕОМ - Паламар, Михайло Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Спосіб вводу і динамічного аналізу графічної інформації в ПЕОМ.