Сучасні алгоритми криптографічного захисту інформації - Васильєв, Всеволод Вікторович; Грездов, Геннадій Геннадійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Сучасні алгоритми криптографічного захистуінформації.