Методи забезпечення ефективного захисту об'єктів від несанкціонованого доступу - Зуєв, Олексій Володимирович; Литвин, Валерій Василійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Методи забезпечення ефективного захисту об'єктів від несанкціонованого доступу.