Захист інформації у засобах обчислювальної техніки від витоку за рахунок побічних електромагнітних випромінювань - Миколенко, Вячеслав Володимирович; Олешко, Тамара Іванівна; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
Захист інформації у засобах обчислювальної техніки від витоку за рахунок побічних електромагнітних випромінювань.