Використання рекурентних послідовностей в задачах криптографічного захисту інформації - Яремчук, Юрій Євгенович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
В роботі розглянуті питання використання рекурентних послідовностей в задачах криптографічного захисту інформації.