Модифікація алгоритму множення надвеликих чисел на основі коефіцієнтів Уолша - Богданов, Олександр Михайлович; Зінченко, Ярослав Вікторович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У статті пропонується методика модифікації алгоритму множення надвеликих чисел на основі коефіцієнтів Уолша. Зроблено аналіз ефективності модифікованого алгоритму і зазначені його переваги перед відомими алгоритмами.