Про один метод декомпозиції при проектуванні топологічної структури комп'ютерних систем - Бєлошапкін, Віктор Клавдійович; Пустовіт, Сергій Михайлович; Пустовіт, Микола Сергійович; Терещенко, Петро Іванович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У цій статті пропонується опис і умови застосовності методу декомпозиції, що дозволяє значно скорочувати витрата обчислювальних ресурсів при вирішенні завдань оптимального проектування загальної топологічної структури комп'ютерних мереж.