Комбінована система оперативного контролю побічних вилікуваних комп'ютерних мереж, створена на базі акустооптичних Фур'є-процесів - Катерноза, Константин Олексійович; Росоловский, Володимир Миколайович; Анкудович, Григорій Григорович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2002)
У доповіді розглянута комбінована система оперативного контролю побічних випромінювань комп'ютерних мереж створена на базі акустооптичних Фур'є-процесів і її принцип дії.