Питання побудови системи економічної безпеки на транспорті - Козлюк, Ірина Олексіївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
В роботі розглянуто основні питання побудови системи економічної безпеки на транспорті, визначена структура формування критеріїв економічної безпеки транспорту і механізма її реалізації (на прикладі повітряного транспорту).