Захист матеріальних носіїв інформації специфічними мітками та їх зчитування шляхом використання радіоізотопів - Федоренко, Юрій Іванович; Самохвалов, Юрій Якович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2003)
У статті запропоновано і наведено дослідні результати використання специфічних міток для захисту носіїв інформації та отримання їх тривимірних характеристик шляхом використання радіоізотопів.