Концептуальні положення інформаційної безпеки автоматизованих систем організації повітряного руху - Клименко, Володимир Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Запропонований концептуальний підхід щодо забезпечення інформаційної безпеки автоматизованих систем організації повітряного руху. Надані міркування щодо інформаційно-функціональної моделі систем, процесу формування режиму безпеки системи, змісту заходів щодо підтримання її безпеки в життєвих циклах, здійснення.