Класифікація методів соціального інжинірингу - Корченко, Олександр Григорович; Паціра, Євгенія Вікторівна; Пуха, Дарина Анатоліївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Проаналізовані опубліковані матеріали відповідної предметної сфери. Сформульоване визначення соціального інжинірингу, розроблена класифікація методів соціотехнічних атак за ознаковим принципом. Визначено узагальнений алгоритм соціотехнічних атак, показані конкретні приклади їх реалізації.