Безпечна система прямої передачі повідомлень на основі пінг-понг протоколу квантового безпечного зв'язку - Васіліу, Євген Вікторович; Ніколаєнко, Сергій Валентинович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Отримано загальний вираз для інформації підслуховуючого агента при атаці на пінг- понг протокол з багатокубітними переплутаними станами Грінбергера -Хорна-Цайлінгера (ГХЦ). Синтезовано безпечну систему передачі повідомлень для ідеального та шумного квантового каналу, що базується на протоколі з ГХЦ-триплетами та використовує неквантовий метод підвищення безпеки протоколу.