Вартість ризику для систем захисту інформації - Дудикевич, Ярослав Валерійович; Прокопишин, Іван Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Проведено дослідження міри ризику VaR для кусково-неперервної, зокрема - кусково- сталої функції розподілу випадкової величини втрат. На цій основі запропоновано методику розрахунку вартості ризику для систем захисту інформації з використанням дискретної ймовірнісної моделі можливих втрат.