Атаки на потокові шифри, що поєднують статистичні та алгебраїчні методи - Фаль, Олексій Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
У статті розглянуто атаки на потокові шифри, у яких статистичні методи, започатковані у 80-х роках, поєднуються з алгебраїчними методами, які активно розробляються в останні роки.