Загрози і захист від соціальної інженерії - Власьєв, Костянтин Євгенійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
В роботі розкрито принципові загрози при застосуванні методів соціальної інженерії та надати рекомендації з захисту при застосуванні методів соціальної інженерії для несанкціонованого отримання інформації в корпоративному середовищі.