Експертні оцінки в економічних задачах інформаційної безпеки - Левченко, Євгеній Григорович; Рабчун, Андрій Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Запропонована методика вибору цільової функції, яка визначає втрати інформації в системі з кількох об'єктів. Розглянуті різні варіанти цільової функції, наведені приклади розрахунків і дано порівняння одержаних результатів.