Методи виявлення та локалізації джерел несанкціонованого випромінювання - Бартків, Наталія Ігорівна; Коротєєв, Ігор Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
В даній статті розглядаються різні методи виявлення та локалізації несанкціонованого випромінювання, серед яких виділено комплекси радіомоніторингу, кореляційний метод по радіосигналу на проміжній частоті, методи акустичної локації, просторової селекції. Наведено спектрограми різних радіочастотних закладок.