Визначення технічних характеристик систем активного захисту інформації - Петров, Антон Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Стаття присвячена огляду технічних характеристик систем активного захисту. Показано, що ефективність будь-якої системи активного захисту визначається сукупністю її основних технічних характеристик.