Алгоритми перетворення матриць для математичного моделювання систем захисту інформації - Дахно, Наталія Борисівна; Тіскіна, Олена Олегівна; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
В роботі розглядаються алгоритми перетворення матриць для математичного моделювання систем захисту інформації, а також для оцінювання ефективності використання в системах паралельних обчислювальних засобів.