Класифікація захисту інформації з обмеженим доступом НАТО - Артемов, Володимир Юрійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Наведена класифікація захисту інформації у НАТО, проведений аналіз з питань захисту інформації з обмеженим доступом.