Новий підхід до захисту інформації в персональних комп'ютерах - Коженевський, Сергій Романович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
інформації, який базується на пасивному методі (екранування і фільтрації) з індивідуальним підходом до закриття каналів витоку інформації.