Визначення інформації, що підлягає захисту - перший етап при побудові комплексної системи захисту інформації на підприємстві - Сєрєнко, В.Є. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі дається рекомендація впровадження та підтримання на підприємстві класифікатора інформації, переліку інформації, що потребує захисту.