Аналіз дій і методів протидії інформаційним загрозам типу «riskware» - Корнієнко, Богдан Ярославович; Щербак, Леонід Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В статті названі дослідження сучасних умовно небезпечних програм, аналіз дії і методів протидії інформаційним загрозам типу «riskware». Названа класифікація ряду небезпечних програм, які в руках злочинців з корисних утиліт перетворюються в небезпечні атакуючі засоби. Дані рекомендації відносно методів боротьби з програмами, які можуть завдати шкоду.