Сучасні мережеві атаки і принципи анонімності в мережі - Мороз, Євген Сергійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі розглянуті сучасні мережеві атаки в Internet. Наведені приклади анонімності зловмисників.