Аналіз основних статистичних форм автоматизованої інформаційної системи «Фальшивомонетництво» МВС України - Кудінов, Вадим Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У статті досліджені основні статистичні форми автоматизованої інформаційної системи "Фальшивомонетництво" Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, які дозволяють його працівникам удосконалити свою роботу з аналізу проявів фальшивомонетництва в державі з метою їх попередження, припинення і розкриття. Запропоновані деякі удосконалені статистичні форми. Виявлена низка основних закономірностей при досліджені динаміки результатів боротьби з фальшивомонетництвом.