Аналіз методів відновлення інформації - Коженевский, Сергій Романович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В даній роботі проведено аналіз методів та блок-схема технологічного процесу відновлення інформації. Представлено характеристики типових несправностей та способів відновлення працездатності накопичувачів.