Радіаційні методи отримання інформації та можливості технічних засобів радіаційної розвідки - Дудикевич, Валерій Богданович; Колтунов, Борис Григорович; Максимович, Володимир Миколайович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розглянуті радіаційні методи отримання інформації. Вказані основні джерела перенесення інформації в матеріально-речовому плані. Приведено короткий опис дозиметрів, радіометрів, спектрометрів - засобів радіаційної розвідки.