Метод багатошляхової багатокритеріальної маршрутизації для підвищення рівня захищеності комп'ютерних мереж - Мартинова, Оксана Петрівна; Баранов, Володимир Леонідович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Запропоновано метод багатошляхової багатокритеріальної маршрутизації для підвищення рівня захищеності комп'ютерних мереж, які функціонують в умовах несанкціонованого доступу до каналів передачі інформації.