Аналіз ефективності міжмережевих екранів у відомчих телекомунікаційних системах - Паук, Сергій Михайлович; Потапов, В'ячеслав Геннадійович; Тараненко, Анатолій Григорович; Ткаліч, Олег Петрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В статті розглянуто особливості застосування міжмережевих екранів (МЕ) у відомчих телекомунікаційних системах і проаналізовано ефективність використання МЕ за критеріями зменшення пропускної здатності.