Оцінка впливу многорезонансності розподіленого фільтра на ймовірність помилкового прийому інформації - Козловський, Валерій Валерійович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Досліджено вплив багаторезонансності розподіленого фільтра на ймовірність помилкового прийому інформації пасивними методами.