Проблеми оцінки захищеності автоматизованих систем - Щербина, Юрій Леонідович; Скопа, Олександр Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Визначені основні проблеми, які пов'язані з нормативно-правовим забезпеченням процедур, що дають можливість виконувати аналіз ризиків в сучасних автоматизованих системах. Викладені пропозиції відносно наступного вдосконалення вітчизняної нормативної бази в галузі захисту інформації в комп'ютерних системах.