Оцінка техніко-технологічної безпеки в транспортній системі - Козлюк, Ірина Олексієвна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2004)
В статті розглянуто основні фактори формування ефективності розвитку транспортних підприємств, які впливають на техніко-ісхнолоі ічну безпеку в транспортної системі України.