Створення системи електронного документообігу - Головань, Сергій Миколайович; Давиденко, Анатолій Миколайович; Мелешко, Олена Олексіївна; Щербак, Леонід Миколайович; Щербина, Володимир Порфирійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
У роботі розглянуто підхід до визначення політики створення системи електронного документообігу. Запропонована спрощена структурна схема системи електронного документообігу.