Оцінка ефективності інформаційного забезпечення задач конкурентної розвідки - Азарова, Ольга Володимирівна; Орленко, Вікторія Сергіївна; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
У роботі розглядається релевантніеть інформаційних систем взагалі та відносно конкурентної розвідки. Що до вирішення задачі ефективності інформаційного забезпечення розробки алгоритм оптимального вибору джерела інформації у загальній мережі.