Інформаційне забезпечення обробки неоднорідних нормально розподілених даних - Булана, Тетяна Михайлівна; Приставка, Олександр Петрович; Шутко, Володимир Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Розроблена та описана інформаційна технологія відтворення та індентифікації розподілів з юіасу нормальних: сплайн-нормальний розподіл з одним вузлом та суміші двох нормальних розподілів.