Аналіз систем захисту інформації в мережах АС УВС з комплексною обробкою інформації - Зибін, Сергій Вікторович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
У етапі даний аналіз основних способів технічного захисту інформації в мережах з комплексною обробкою інформації.