Система моніторингу стану національної безпеки в інформаційній сфері на основі моделі комплексної оцінки з використанням інтегрованих показників - Домарєв, Валерій Валентинович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Розглядається варіант побудови системи моніторингу стану національної безпеки в інформаційній сфері на основі моделі комплексної оцінки з використанням системних інтегрованих показників.