Особливості проведення експертизи аутентичності цифрових сигналограм, отриманих оперативним шляхом - Рибальский, Олег Володимирович; Блізників, Сергій Олександрович; Мислінський, Анатолій Володимирович; Брягін, Олег Володимирович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
Розглянута нова методика експертної перевірки автентичності цифрових сигналограм, пристосована для умов їх запису при проведенні онеративно-розшукових заходів.