Методика системного проектування корпоративної мережі ОВС України - Хорошко, Володимир Олексійович; Кудінов, Вадим Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2005)
В роботі наведені вихідні дані щодо задачі системного проектування корпоративної мережі, розглянуті основні етапи побудови даної мережі. Запропонована методика системного проектування корпоративної мережі, яка дозволяє вирішувати задачу її побудови у визначені строки і з заданими матеріальними витратами.