АНАЛІЗ НОРМАТИВНО-ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ СУЧАСНИХ ІКСМ - Чунарьова, А.В.; Чунарьов, А.В. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
В статті проведено аналіз сучасного стану нормативно-правового забезпечення інформаційної безпеки сучасних інформаційно-комунікаційних систем та мереж. Розглянуто основні концептуальні документи з точки зору організації та побудови комплексної системи захисту інформації.