АНАЛІЗ ПРОТОКОЛІВ РОЗПОДІЛЕНИХ МЕРЕЖ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ВИРІШАЛЬНОГО ЗВОРОТНОГО ЗВ’ЯЗКУ - Василенко, В.С.; Дубчак, О.В.; Василенко, М.Ю. (Ukrainian Information Security Research Journal, 2012)
У статті розглянуто вплив протоколів із вирішальним зворотним зв’язком на доступність та цілісність інформаційних об’єктів розподілених обчислювальних мереж. Пропонуються аналітичні вирази для визначення основного чинника, що впливає на доступність та цілісність: абсолютної швидкості передачі інформаційних об’єктів в телекомунікаційних системах.